Selectează o Pagină
Poetizeea

Emenia Cera

Poetizeea

 

Autor: Emenia Cera

Editura: Poetizeea

Anul apariției: 2021

Nr.pagini: 341

ISBN:9786069529812

Categorie: Poezie

 

„Rareori mi-a fost dat să citesc o poezie în care relaționarea cu cerul, cu Dumnezeu și cu tot ceea ce înseamnă creație divină, să fie atât de evidentă.”  Ioan Pintea

Despre Editura

Editura Poetizeea

Editura Poetizeea a fost înființată în anul 2021, fiind o editură care își propune în esență, să îmbogățească piața de carte a poeziei, să reînsuflețească Poezia, oferindu-i locul bine meritat în arhitectura invizibilă a lumii, totodată dăruind și reamintindu-i omului despre noblețea, frumusețea, divinitatea sufletului său, exprimată prin poezie.

Alte cărți de Emenia Cera

„Nu uitați că omul a fost creat ca să duhovnicească și să poetizeze cosmosul.”

Nicolae Steinhardt

„Poezia, ca orice rugăciune, sfințește,
În fața ei până și moartea se-nchină!
Fericit e sufletul care-o citește,
Fericit e Ochiul stăpânit de lumină!”

Nicolae Nicoară-Horia

„Nicăieri nu s-ar admite că știința și poezia ar putea fi înrudite. Ei au uitat că știința s-a născut din poezie și n-au reușit să remarce că schimbarea vremurilor le-ar putea uni, la un nivel mai înalt și în beneficiul amândurora.”

Johann Wolfgang Goethe

CUMPARA

{

“Nu mi se pare nimic mai interesant, mai atrăgător ca o colecţie de foi tipărite, făţuite, aranjate în grup sub forma unui volum şi care cuprinde toată viaţa de inimă şi de minte a unui om de elită. E ca o condensare a parfumului tot dintr-o floare într-o pastilă sau într-o picătură…”

Vasile Alecsandri

Contact Editura

poetizeea@gmail.com

Contact Autor

emeniacera@gmail.com